portofoon kopen

De handigste accessoires voor portofoons

Het moge duidelijk zijn dat een portofoon zorgt voor snelle en efficiƫnte communicatie wanneer je te maken krijgt met grote afstanden. Maar alleen een portofoon is niet in alle situaties genoeg voor een optimale werking. Bijvoorbeeld doordat je in een drukke omgeving bent waar je last hebt van alle achtergrondgeluiden. Of wanneer het eigenlijk niet zo comfortabel is om de hele tijd met een portofoon in je handen rond te lopen. Verdiep je daarom ook eens in de beschikbare accessoires voor portofoons.

Portofoon programmeren

De portofoons zelf worden geleverd in bepaalde software. Wil je de portofoons graag voorzien van een andere interface? Dan is het mogelijk om de portofoon te programmeren. Hiervoor gebruik je (zoals de naam al aangeeft) programmeerkabels. Deze bevestig je via een USB-aansluiting aan de computer. Houd er wel rekening mee dat dit niet een heel eenvoudige klus is en je enige kennis van zaken moet hebben. Het vaak ook mogelijk om de portofoons te laten programmeren bij de leverancier zelf. Deze is op de hoogte van alle regels wat dit betreft.

Handige microfoon

Werk je in de beveiliging? Of maak je deel uit van de organisatie van een groot event? Dan is het niet heel comfortabel om de hele dag met een portofoon in je hand rond te lopen. In dit geval zijn er vele soorten speaker microfoons verkrijgbaar. De walkie talkie zelf bevestig je aan je broek met een clip. De microfoon bevestig je aan je kraag, de headset zit bij je oor. Zo sta je steeds in contact met de mensen in je team en kan je snel en eenvoudig reageren. De headset dempt daarnaast de achtergrondgeluiden, zodat je hier geen last van hebt tijdens het communiceren.

Meetapparatuur

Naast de genoemde accessoires, zijn er ook nog multimeters beschikbaar voor je portofoon. Hiermee meet je eenvoudig wat onder andere de wisselspanning is en kan je een condensator test doen. Deze meter heeft een zeer compacte vorm, zodat je deze makkelijk met je mee kunt nemen. Wil je meer weten over deze handige accessoires? Kijk dan ook eens naar de rest van het beschikbare assortiment bij het online portofoons bestellen.